17.4.14

«Καλώς ήλθατε στο ελληνικό ποδόσφαιρο»...


Τα ξενα ΜΜΕ για τις εικόνες ζούγκλας στην Τούμπα...
Τα όσα κωμικοτραγικά έλαβαν χώρα στην Τούμπα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τα ξένα ΜΜΕ.
Δυστυχώς η χώρα μας έγινε διεθνώς ρεζίλι, ελέω ορισμένων, αρρωστημένων μυαλών, που ...
αποφάσισαν να πάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.
Οι εικόνες ζούγκλας έφτασαν μέχρι και την Χιλή και το Βiobio Chile (φιλοξένησε εικόνες από τα πεταμένα ψάρια στο πάγκο του Ολυμπιακού και δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη), δείγμα της έκτασης που πήρε, το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργήθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη.
«Καλώς ήρθατε στην κόλαση»
Η αγγλική «Metro» είχε τίτλο: «Καλώς ήρθατε στην κόλαση» και σχολίασε σχετικά: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιουργούν εκφοβιστική ατμόσφαιρα για τον Ολυμπιακό. Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στο ελληνικό ποδόσφαιρο».


«Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή αρνητικά αρκετές φορές»

Το γερμανικό Spiegel έκανε λόγο για βεβαρυμμένο παρελθόν του ΠΑΟΚ: «Οι ταραχές επισκίασαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν φωτοβολίδες καίγοντας τον πάγκο του Ολυμπιακό [...] Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή αρνητικά αρκετές φορές στο παρελθόν από τις πράξεις των οπαδών του. Έτσι, μετά από την τιμωρία της UEFA, έπαιξε το καλοκαίρι χωρίς κόσμο στον προκριματικό του Champions League με την Σάλκε».


«Σύννεφο καπνού από φωτοβολίδες αλλά και ψαριών»
Από την πλευρά του, το Yahoo ανέφερε τα εξής: «Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός καθυστέρησε να αρχίσει 75 λεπτά εξαιτίας του γιγαντιαίου σύννεφο καπνού από φωτοβολίδες αλλά και ψαριών που πετάχτηκαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Δεν κάνουμε πλάκα [...] Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, ενώ τελείωσε με 15 λεπτά καθυστέρηση».

«Τα πιο τρελά πράγματα που έχουμε δει ποτέ»
Οι Αυστραλοί και το Businees Insider έκαναν λόγο για πρωτοτυπία στην… τρομοκρατία: «Αυτό είναι από τα πιο τρελά πράγματα που έχουμε δει ποτέ σε επαγγελματικό αγώνα ποδοσφαίρου».
«Μην μας πλησιάσετε ποτέ»
Το SB Nation έδωσε «συγχαρητήρια» στους αρνητικούς πρωταγωνιστές της όλης κατάστασης: «Ξέρετε τι είναι τρομακτικό; Η φωτιά. Ξέρετε τι είναι πραγματικά τρομακτικό; Δαχτυλίδια φωτιάς. Ξέρετε τι είναι σούπερ-ντούπερ τρομακτικό; Δαχτυλίδια φωτιάς από ανθρώπους που σε μισούν. Ξέρετε πιο είναι το πιο τρομακτικό; Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ! Μπράβο στους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν τα έκαναν πάνω τους... Τρομακτικό, τσεκ. Κίνδυνος τραυματισμού, τσεκ. Στόχευση αντίπαλης ομάδας, τσεκ. Συγχαρητήρια οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είστε αληθινά τρομακτικοί και μην μας πλησιάσετε ποτέ».


«Παραδοσιακά καπνογόνα και εκατοντάδες ψάρια»
Οι Γάλλοι και το Sports.fr, έγραψαν τα εξής: «Το παιχνίδι ξεκίνησε με 75 λεπτά καθυστέρηση μετά τις υπερβολές των οπαδών του ΠΑΟΚ που πέρα από τα παραδοσιακά καπνογόνα έβαλαν και εκατοντάδες ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού».

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: