13.4.14

Ανακοινώνονται οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές...

Ως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές...


Μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθούν περίπου 35 ονόματα (από τα 42) που θα πλαισιώσουν το ευρωψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι...
εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όπου συζητείται το θέμα του ευρωψηφοδελτίου, για τις επερχόμενες εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τις εργασίες, έκανε και νέα επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή τη στιγμή έχουμε στην Ελλάδα την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών» μια κυβέρνηση «επικίνδυνη για την κοινωνία, επικίνδυνη για την εθνική κυριαρχία, καταστροφική για την οικονομία, αλλά επικίνδυνη και για τη δημοκρατία».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθούν περίπου 35 ονόματα (από τα 42) που θα πλαισιώσουν το ευρωψηφοδέλτιο. Οι όποιες εκκρεμότητες, αναμένεται να έχουν κλείσει μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά τη διακήρυξη του κόμματος υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία. Η Αριστερή Πλατφόρμα ψήφισε «λευκό» και κατέθεσε δύο τροπολογίες που απορρίφθηκαν.

Τις βασικές ενστάσεις και τον προβληματισμό του για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι πιέσεις που θα εκδηλωθούν από το εξωτερικό, ενόψει των Ευρωεκλογών, διατύπωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παρεμβαίνοντας στην Κεντρική Επιτροπή...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: