17.4.14

Μια φορά, ένας ποδηλάτης! ...



"Στην αγκαλιά της νεοδημοκρατικής κομματίλας"...
O Γιώργος Αμυράς, δημοσιογράφος, θεατρικός συγγραφέας, ποδηλάτης, διεκδικητής της δημαρχίας, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Επιμένουμε Αθήνα», που έκανε ποδήλατο στους...
δρόμους της Αθήνας προεκλογικά το 2010, καταγράφοντας με την κάμερά του την κατάσταση της πόλης, δήλωνε: «Εμείς οι καθημερινοί πολίτες της Αθήνας σάς ανακοινώνουμε την απόφασή μας να διεκδικήσουμε τη δημαρχία της Αθήνας, μακριά από κόμματα, οργανώσεις και εξαρτήσεις, είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε πίσω την πόλη μας απ' την αγκαλιά της παρακμής και της κομματίλας».
Στα τέλη Φεβρουαρίου έγραφε στη σελίδα του στο facebook: «Φίλοι καλημέρα, θέλω να σας πω ότι δεν θα διεκδικήσω ξανά τη δημαρχία της Αθήνας κι ο λόγος απλός: αυτά γίνονται μία φορά!».
Από το Πρόγραμμα των 5Π (πεζοδρόμια, ποδήλατο, πράσινο, πάρκιν, πολιτισμός) το 2010, ο «ακομμάτιστος», ο «ανεξάρτητος», ο «άφθαρτος», το «νέο πρόσωπο» πέρασε στο πρόγραμμα των 2Π (πρωτογενές πλεόνασμα) του 2014. Ελπίζουμε το 2018 να υπάρχει ακόμα ΠΑΣΟΚ, ώστε ο «ακομμάτιστος» κ.λπ. του 1Π (Ποτάμι) να μη χαθεί στην αγκαλιά της νεοδημοκρατικής κομματίλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: