5.4.14

Στον λάκκο με τα... τέρατα...

xrysi-aygiΣτη δεξιά πολυκατοικία γκρέμισαν τη μεσοτοιχία. Δέσμια η κυβέρνηση μετά τις "ερωτοτροπίες" της με την Ακροδεξιά. "Με ποιον ανώτατο δικαστικό, που το όνομά του τελειώνει σε –άκος και τον αποκαλεί παναθηναϊκάκια, μιλά ο πρωθυπουργός;" αναρωτήθηκε στη Βουλή ο Κασιδιάρης προαναγγέλλοντας το επόμενο βίντεο.

Παγιδεύτηκε η ...
Ν.Δ. εκκολάπτοντας με τη μνημονιακή πολιτική της το ναζιστικό αυγό της Χρυσής Αυγής. Ο Αντ. Σαμαράς, πανικόβλητος από τη λαϊκή δυσαρέσκεια και τις διαρροές συντηρητικών ψηφοφόρων προς την Ακροδεξιά, καλλιέργησε μέσω Μπαλτάκου (μόνο;) τις σχέσεις με τη Χ.Α., υπό την ανοχή του Ευάγγ. Βενιζέλου. Στο μέγαρο Μαξίμου πλέον τρέμουν με την ιδέα της εμφάνισης νέων βίντεο από υποκλοπές, έχοντας επίγνωση ότι κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα ακόμη και σε πρόωρες εκλογές.

Οι αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης είναι όμηροι πλέον πιθανολογούμενων νέων αποκαλύψεων, που ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στην προσπάθεια της κυβέρνησης να οικοδομήσει κλίμα αισιοδοξίας και «φυγής προς τα εμπρός». Να συγκρατήσουν το πολιτικό κόστος, που ήδη αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, με την υπόθεση Μπαλτάκου να ρίχνει βαριά τη σκιά της στην κυβέρνηση, προσπαθούν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι ποντάροντας στις αγορές και στην καγκελάριο Μέρκελ.



Με αποκαλύψεις απειλεί ανοιχτά σχεδόν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα η Χρυσή Αυγή, την ίδια ώρα που το Μπαλτάκος-gate δείχνει να μοιάζει μόνο με την κορυφή του παγόβουνου. Την Παρασκευή ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι «ο δοτός πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στη Δικαιοσύνη και σε ανώτατο δικαστικό» και αναρωτήθηκε: «Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός τον οποίο ο πρωθυπουργός αποκαλεί “παναθηναϊκάκια”, φοβούμενος συνακροάσεις, και του μεταβιβάζει εντολές για λήψεις παράνομων αποφάσεων;». Ο βουλευτής της Χ.Α. πρόσθεσε ακόμη ότι το όνομα του δικαστικού είναι τρισύλλαβο και τελειώνει σε –άκος, χωρίς να διευκρινίσει αν όσα επικαλείται προκύπτουν από τηλεφωνικές υποκλοπές...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: