17.4.14

Μήνυμα Σαμαρά σε υπουργούς – βουλευτές ...


Μέσω συνεργατών του ο πρωθυπουργός ζητά από τους «γαλάζιους» υπουργούς και βουλευτές που θα βρίσκονται αυτές τις ημέρες στις περιφέρειές τους λόγω του Πάσχα να...
μιλήσουν στους πολίτες για τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στην οικονομία.

Όσοι έπαιρναν τηλέφωνο στο Μαξίμου ή στα κεντρικά της ΝΔ προκειμένου να ευχηθούν ενόψει του Πάσχα λάμβαναν και το μήνυμα ότι θα πρέπει ακόμα και στα καφενεία που θα επισκεφθούν αυτές τις ημέρες ή στις συζητήσεις που θα κάνουν με τους ψηφοφόρους τους να τονίσουν πως η κρίση στην οικονομία φτάνει στο τέλος της.

Να αναφερθούν στο κοινωνικό μέρισμα που δίνεται ως μια πρώτη κίνηση, προκειμένου να διορθωθούν οι αδικίες αλλά και στις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση για την περαιτέρω μείωση του χρέους.

Συνομιλητές του Α. Σαμαρά θεωρούν αυτονόητο ότι παράλληλα υπουργοί και βουλευτές θα πρέπει να στηρίξουν και τους «γαλάζιους» υποψηφίους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, καθώς ήδη έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο.

Στήριξη στους κοινωνικά αδύναμους  

Στόχος της κυβέρνησης είναι να συνεχιστούν οι κοινωνικές παρεμβάσεις, προκειμένου οι πολίτες να αντιληφθούν και στην τσέπη τους την αλλαγή κλίματος που υπάρχει στην οικονομία.

Η επίσημη ανακοίνωση για το μέρισμα

Μετά το κοινωνικό μέρισμα, ακολούθησε το οικογενειακό επίδομα που δόθηκε νωρίτερα, και χθες ανακοινώθηκε ότι περισσότερα από 55 εκατ. ευρώ πρόκειται να δοθούν πριν από το Πάσχα σε αγρότες. Ποσό που αφορά υπόλοιπα της Ενιαίας Ενίσχυσης, αλλά και ενισχύσεις για ελαιοπαραγωγούς, κτηνοτρόφους και καλλιεργητές σκληρού σίτου.

Οικονομική ενίσχυση για τους αγρότες

Μετά την επιστροφή από τις εορτές του Πάσχα αναμένονται νέες ανακοινώσεις από τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης οι οποίες θα είναι στοχευμένες και θα αφορούν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν και το πρόγραμμα των περιοδειών του Α. Σαμαρά που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα την ώρα που θα μπαίνουμε στην τελική ευθεία των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Η κυβέρνηση αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε μετά το Πάσχα αναμένεται να διεξαχθεί η προ ημερησίας συζήτηση που έχει ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: