18.4.14

Βαλντέζ: «Δέχτηκα μπουνιές και κλοτσιές»...




Ο Νέλνσον Βαλντέζ μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος» και αναφέρθηκε σε όσα έζησε στην Τούμπα.
Ο Παραγουανός φορ των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι δέχθηκε επίθεση στην φυσούνα της Τούμπας, οι οποίοι των χτύπησαν με μπουνιές και κλοτσιές!!!
«Μετά το...
σφύριγμα της λήξης, μπήκαν οπαδοί και πήγαμε προς τη φυσούνα για να μπούμε στα αποδυτήρια, αλλά εκεί επικρατούσε χαμός. Έβλεπα κόσμο να χτυπά παίκτες μας κι εμείς προσπαθούσαμε να αμυνθούμε. Κάποια στιγμή δέχτηκα δύο μπουνιές στην πλάτη και μία κλωτσιά στα γεννητικά όργανα, η οποία με έκανε να γονατίσω. Αμέσως μετά κάποιος με τράβηξε από τα μαλλιά και με σήκωσε, δεχόμενος παράλληλα μπουνιές και κλωτσιές από ανθρώπους με πορτοκαλί φανέλες», δήλωσε ο Βαλντέζ στον «Γαύρο».
«Μπορώ να καταλάβω ως ένα σημείο να κάνουν επεισόδια οι οπαδοί. Αλλά το να υπάρχουν επιθετικές και βίαιες συμπεριφορές από ποδοσφαιριστές προς άλλους ποδοσφαιριστές είναι κάτι που δεν μπορώ να το συλλάβω. Ο Βίτορ στο πρώτο παιχνίδι μού ζήτησε τη φανέλα μου και στο δεύτερο με χτυπούσε και με έβριζε. Είμαστε επαγγελματίες και μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούμε συμπαίκτες. Τι θα γίνει τότε; Τι θα μου πει; Ο Στοχ τι θα μου πει αν με δει στο δρόμο;», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: