18.4.14

Σε ισχύ έκτακτα μέτρα στις εθνικές...

Δεν κυκλοφορούν φορτηγά με φορτίο άνω του 1,5 τόνου...


Σε ισχύ είναι από χθες οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις εθνικές οδούς με στόχο την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων του Πάσχα.

Σήμερα απαγορεύεται η...
κυκλοφορία φορτηγών με φορτίο άνω του 1,5 τόνου στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών από τις 6:00-16:00.

Η απαγόρευση αφορά:

Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου, εξαιρούμενου του τμήματος από τη χ/θ 145 έως τη χ/θ 205+800 (κόμβος Ρίου).

Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410).

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300).

Ανήμερα του Πάσχα δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.

Τη Δευτέρα 21 Απριλίου 2014 θα ισχύσουν οι εξής απαγορεύσεις για το ρεύμα εισόδου από 15.00-22.00:

Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής, Σκοτίνας (χ.θ. 410) μέχρι τη Λάρισα (χ.θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 22 Απριλίου για το ρεύμα εισόδου από 11.00-21.00 θα ισχύουν απαγορεύσεις:

Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα χθες

Χθες από τα διόδια της Ελευσίνας από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα καταγράφηκαν 42.176 διελεύσεις προς την Κόρινθο, ενώ μέγιστη ώρα αιχμής ήταν το δίωρο 16:00-18:00., όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της Ολυμπίας Οδού. Επίσης σημείωσε πως ήδη η κίνηση αρχίζει και μειώνεται, ενώ ο αριθμός των οχημάτων είναι μέχρι ώρας στα ίδια επίπεδα με πέρυσι (1% κάτω σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά).

Από τα στοιχεία του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Νέας Οδού στην Αθηνών - Λαμίας καταγράφηκαν 30.937 διελεύσεις οχημάτων από Αφίδνες προς Λαμία, από 6:00-18:00 με αντίστοιχη μικρή πτώση σε σχέση με πέρυσι, συνυπολογιζόμενου και της σύμπτωσης της περσινής αντίστοιχης μέρας με την έξοδο της Πρωτομαγιάς...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: