30.4.14

Ένας Έλληνας Ταλιμπάν για την Αθήνα...

Όπως θα έχετε ενημερωθεί "από τις τηλεοράσεις", τόσο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όσο και ο Ηλίας Κασιδιάρης διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Θα ξέρετε φυσικά ότι ...
ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι νεοναζί και μάλιστα με βούλα, καθώς έχει φροντίσει να χαράξει τη σβάστικα στο δέρμα του. Αυτό που δεν ξέρατε και μάλλον κανείς δεν το ήξερε, είναι ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μπορεί να μην διαθέτει κάποιο αντίστοιχο τατουάζ αλλά συμβάλει πολύ περισσότερο από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη διάδοση του μισαλλόδοξου λόγου στον δημόσιο διάλογο.

Στην καμπάνια που επέλεξε να κάνει, μπορεί κανείς να βρει πολλές φράσεις και προτάσεις τις οποίες η Χρυσή Αυγή θα προσυπέγραφε. Χθες όμως, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν δίστασε να πει κάτι που ούτε οι νεοναζί δεν έχουν πει ποτέ.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:

Η δημιουργία τζαμιού δημιουργεί πόλο έλξης για την λαθρομετανάστευση, κάτι που η Αθήνα δεν αντέχει. Αν μιλούσα για συναγωγή δεν θα υπήρχε θέμα καθώς δεν αποτελεί πόλο έλξης της λαθρομετανάστευσης. Μιλάμε για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Δεν λέμε ότι θα τεθεί σε δημοψήφισμα το δικαίωμα άλλων συνανθρώπων να πιστεύουν αυτό που πιστεύουμε εμείς.

Καταλάβατε; Το θέμα δεν είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα ή γενικά οι θρησκείες. Το θέμα είναι συγκεκριμένα όσοι ασπάζονται το Ισλάμ. Συγκεκριμένα αυτοί και μόνο. Ακόμα και οι υποστηρικτές του Tea Party στις ΗΠΑ, το λένε πια λίγο πιο κομψά...
πηγή:parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: