8.4.14

Σοκ στην Άρτα! Γυμνός άντρας μπήκε σε εκκλησία...


Πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ένας Τούρκος που έχει παντρευτεί Ελληνίδα και ζει μόνιμα εκεί.
Σύμφωνα με ...
το epiruspost, το τελευταίο διάστημα είναι μόνιμος πρωταγωνιστής επιθέσεων και καβγάδων στο χωριό. Το αποκορύφωμα ήταν όταν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, εισέβαλε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ολόγυμνος και στράφηκε κατά πάντων. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του, για πολλοστή φορά.

Την Πέμπτη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Άρτας με το αίτημα απ' την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης, να εξεταστεί από την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, προκειμένου να διαπιστωθεί πιθανό πρόβλημα και τρόπος αντιμετώπισης.

Σύμφωνα με τη γνωμάτευση της Κλινικής, δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα ψυχιατρικής φύσης... Η Εισαγγελία Άρτας έκρινε ότι ο εν λόγω δεν είναι επικίνδυνος κι αφέθηκε ελεύθερος. Έτσι από το πρωί της Παρασκευής επέστρεψε και πάλι στο Κομπότι... Μόνο που οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και απευθύνονται συνεχώς στην Αστυνομία για την εξεύρεση λύσης.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας Κώστας Βαρέλης, μιλώντας στο Epiruspost.gr δεν έκρυψε τον προβληματισμό του σημειώνοντας ότι η υπηρεσία του προσπαθεί να βρει λύση όμως αυτή δεν είναι εύκολη. Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι του Κομποτίου ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρωταγωνιστεί σε επεισόδια σχεδόν σε καθημερινή βάση. Επιτίθεται κατά πάντων χωρίς αιτία κι αφορμή και κανένας δεν μπορεί να ξέρει μέχρι που είναι ικανός να φτάσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: