11.4.14

Προφυλακιστέος ο γραμματέας της ΧΑ στον Πειραιά...

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του στις εφέτες ανακρίτριες ένας ακόμη εμπλεκόμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενος για...
ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Πρόκειται για τον γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης της Χ.Α. Πειραιά Θωμά Μπαρέκα ο οποίος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών.

Μεταξύ άλλων εμφανίζεται να συμμετείχε σε επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» αλλά και σε επίθεση σε βάρος δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τις συγκεκριμένες επιθέσεις, χωρίς ωστόσο να πείσει ανακρίτριες και εισαγγελέα με την σύμφωνη γνώμη των οποίων κρίθηκε προφυλακιστέος.

Την ίδια ώρα ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους άλλοι δυο κατηγορούμενοι για την επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη, ενώ εξακολουθεί να εκκρεμεί ένα ένταλμα σύλληψης εμπλεκόμενου στην εν λόγω υπόθεση.

Με τις συμπληρωματικές απολογίες την ερχόμενη εβδομάδα του Γιώργου Ρουπακιά ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του φερόμενου ως συνεργού του Γ. Καζαντζόγλου, αναμένεται να κλείσει αυτός ο κύκλος της ανάκρισης και να ακολουθήσουν οι κλήσεις για εξηγήσεις σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής των οποίων η Βουλή ήρε την ασυλία...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: