11.4.14

Συνάντηση Μέρκελ – Κασιδιάρη!..

Από το πρωί η Ανγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην Ελλάδα. Της επιφυλάχθηκε εντυπωσιακή υποδοχή, και το κόκκινο χαλί στο αεροδρόμιο ήταν στρωμένο με ομόλογα.

Ταυτόχρονα έπεσαν από τον...
Λυκαβηττό 341 κανονιοβολισμοί, όσα δηλαδή τα δισεκατομμύρια ευρώ που χρωστάμε.

Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε στην καγκελάριο για την έξοδο στις αγορές και το κοινωνικό μέρισμα, αλλά πήρε αυστηρή απάντηση, αυτές τις μαλακίες να τις λέει στους Ελληνες, γιατί αυτή τις εμπνεύστηκε.

Στη διάρκεια της διαδρομής από το «Ελ. Βενιζέλος» στο Μαξίμου, η καγκελάριος ζήτησε να δει το βίντεο Μπαλτάκου – Κασιδιάρη, που όμως δεν το είχε ο πρωθυπουργός και άκουσε τα μπινελίκια της ζωής του.

Η Μέρκελ ήταν εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες επισκέψεις της. Ζήτησε να δει τους πατέρα και υιό Μπαλτάκο, καθώς και τον Χριστόδουλο Ξηρό, που είναι τα πρόσωπα της επικαιρότητας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, με τους οποίους έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες.

Πάντως έδωσε και τα συγχαρητήριά της στον κ. Σαμαρά γιατί οι δρόμοι της Αθήνας ήταν άδειοι κι αυτό δείχνει ότι η εξόντωση των Ελλήνων βρίσκεται προς το τέλος της και σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί ψυχή ζώσα...

Λάκης Μπέλλος - efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: