3.4.14

Δράση: "Πέφτει φως σε ένα καλά φυλαγμένο μυστικό"...

Τις εξελίξεις που οδήγησαν στη χθεσινή παραίτηση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκου σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Δράση. Όπως αναφέρει, οι αποκαλύψεις των συνομιλιών του με...
τον Ηλία Κασιδιάρη "ρίχνουν φως σε ένα καλά φυλαγμένο μυστικό. Την ανοχή της δράσης της Χρυσής Αυγής, για πολύ καιρό, από ένα τμήμα της κυβέρνησης".

«Παρά το γεγονός ότι η ειδησεογραφία έβριθε, για μήνες, από τις εγκληματικές πράξεις των χρυσαυγιτών, τα επίσημα όργανα της πολιτείας αδιαφορούσαν», σημειώνει η Δράση.

Από τις χθεσινές εξελίξεις, αναφέρει, αναδεικνύονται δύο θέματα κολοσσιαίας σημασίας: Πρώτον ότι η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται να έχει ρόλο στην ενεργοποίηση, η όχι, ανεξάρτητων θεσμών. Και δεύτερον ότι τμήμα της αντιλαμβάνεται την Χρυσή Αυγή σαν χρήσιμα, ομογάλακτα, αδέλφια.

«Τόσο το παιχνίδι με τους θεσμούς και την διάκριση των εξουσιών, όσο και η αποκάλυψη του «εμφυλίου πολέμου» της ακροδεξιάς, βάζουν βαριά σκιά στην διακυβέρνηση και απειλούν την ομαλή πορεία της χώρας», καταλήγει η Δράση...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: