10.4.14

Παπαδημούλης: Είμαστε αντιπολίτευση, αλλά δεν είμαστε παράλογοι...

BINTEO...

"Αντιπολίτευση είμαστε, αλλά δεν είμαστε παράλογοι. Έχουμε καλόπιστα και πατριωτικά ερωτήματα", ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στη βουλή για την...
τροπολογία για τα υποβρύχια.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «υπάρχουν κάποιες τροπολογίες άσχετες εντελώς με τα νομοσχέδια που έρχονται στη Βουλή, για τις οποίες κάτι δεν μυρίζει καλά».

«Αν θέλετε να είστε συνεπείς στις διακηρύξεις ότι σέβεστε το κοινοβούλιο και την αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει τώρα να αποσύρετε τουλάχιστον αυτές τις τροπολογίες, ως ένδειξη σεβασμού στον κοινοβουλευτισμό», τόνισε.

Αναφορικά με το θέμα των υποβρυχίων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «αγωνιστήκαμε για να ξεκολλήσουν από το σάπισμα στα υπόστεγα και θέλουμε και να παραληφθούν και να πλεύσουν στις ελληνικές θάλασσες».

«Αλλά έχουμε πολλά ερωτήματα και μεγάλη έλλειψη στοιχείων που να μας διασφαλίζουν για την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος. Δεν αμφισβητούμε τις δικές σας προθέσεις αλλά η ίδια η τροπολογία που μας φέρνετε στηρίζετε πάνω στην παραδοχή ότι ο νόμος του 2010 είναι σε απόλυτη ισχύ και προχωράμε με αυτόν. Ένα νόμο που η ΝΔ τον είχε χαρακτηρίσει "ύποπτο" και "προβληματικό" φωτογραφίζοντας τον εμπνευστή του τον κ. Βενιζέλο», συμπλήρωσε.Δείτε το βίντεο...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: