4.4.14

Ρεκόρ τηλεθέασης η «Ελληνοφρένεια» ...


Γεννάνε και τα κοκόρια τους στον Alpha! Τους βγήκε η Τσιμτσιλή, τους πήγε ο Φερεντίνος και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές άρχισε και η «Ελληνοφρένεια» να ζεσταίνει τις μηχανές της. Την ευνοεί και η...
ατμόσφαιρα βεβαίως, με όλες τις δροσερές αντεγκλήσεις των τελευταίων ημερών (εντός και εκτός Βουλής...) και δεν θέλω να φαντασθώ τι πάρτι θα κάνει με το βίντεο Κασιδιάρη-Μπαλτάκου!
Ως εκείνη τη στιγμή, που θα καεί το πελεκούδι, έχομεν την τελευταία θριαμβευτική επίδοση της «Ελληνοφρένειας» στα μηχανάκια της AGB/Nielsen. Την Πρωταπριλιά λοιπόν (ήταν και η μέρα...) έκανε ατομικό ρεκόρ που λένε και στο στίβο. Χτύπησε ένα περιποιημένο 25,2% στα.. «δυναμικά» κοινά από ηλικία 15 έως 44 ετών. Τα υψηλότερα νούμερα τα πέτυχε η εκπομπή στους άνδρες από 25 έως 34 ετών (πολύ λογικό το βλέπω) όπου καβάτζωσε ένα πολύ περιποιημένο 35,4%. Και έπεται συνέχεια καυτή!

ΥΓ. Να θυμίσουμε και τι είχαν πει οι άνθρωποι της «Ελληνοφρένειας» στην αρχή της σεζόν, όταν ξεκίναγε η εκπομπή: «Τώρα που σύμφωνα με δήλωση του Αντώνη Σαμαρά το Μνημόνιο φεύγει, ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής μας στην τηλεόραση με πατίνι, γάιδαρο, ντάτσουν και ιστιοσανίδα. Ετσι λοιπόν υλοποιείται η γνωστή κινέζικη παροιμία, η οποία αρχικά προέβλεπε να δουλέψουμε στην κινέζικη Cosco ως φορτοεκφορτωτές, αλλά τελικά θα δουλέψουμε στον Alpha, πάλι ως φορτοεκφορτωτές».

Media / Eλευθεροτυπία

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: