30.4.14

«Συνταγματολόγος» της Χρυσής Αυγής, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ...

«Συνταγματολόγος» της Χρυσής Αυγής υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ
Tην καταγγελία την έκανε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την τοποθέτηση του ...
Ηλία Νικολόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ως «συνταγματολόγο της Χρυσής Αυγής» και σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις ο Ηλίας Νικολόπουλος έχει παρέμβει τηλεφωνικά σε δημοσιογραφικές εκπομπές -πλυντήρια του νεοναζιστικού μορφώματος για να υποστηρίξει, δήθεν νομικά, όλα τα επιχειρήματά της (16/01 στην εκπομπή του κ. Τράγκα, 16/3 στο Kontra Channel και 20/3 στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη)».

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η Χαριλάου Τρικούπη, οι απόψεις του υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ «κινούνται στο περιθώριο της συνταγματικής θεωρίας και αξιοποιούνται προπαγανδιστικά από τη Χρυσή Αυγή», με τις «απόψεις» του, όπως συμπληρώνει, να «προκαλούν χαμόγελα ικανοποίησης στα στελέχη της Χρυσής Αυγής».

Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξηγήσει ποιον ακριβώς συμβολισμό εμπεριέχει η επιλογή του κ. Νικολόπουλου αφού, όπως υποστηρίζει: «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει στρατηγικά να συγκροτήσει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από προσωπικότητες που απευθύνονται σε διάφορες ομάδες του πληθυσμού επενδύοντας σε συμβολισμούς και ικανοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερους».

Το ΠΑΣΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις με τις δημόσιες παρεμβάσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: