14.4.14

Ενώπιον των ανακριτών και πάλι ο Ρουπακιάς...

...για τη δολοφονία Φύσσα...


Για μία ακόμα φορά σήμερα ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα , Γιώργος Ρουπακιάς θα βρεθεί ενώπιον των εφετών - ειδικών ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, προκειμένου να...
απολογηθεί συμπληρωματικά για το έγκλημα που διέπραξε με θύμα τον 34χρονο μουσικό, αλλά και για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση.


Ο ίδιος πριν από λίγες μέρες που είχε προσαχθεί και πάλι στο Εφετείο εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός τόσο απέναντι στις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους, όσο και απέναντι στους δικαστές. Ο κύκλος των συμπληρωματικών απολογιών των μη πολιτικών προσώπων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής κλείνει αύριο με την εξέταση του φερόμενου ως συνεργού στη δολοφονική ενέργεια Γιάννη Καζαντζόγλου.

Και αμέσως μετά οι δικαστικές λειτουργοί θα περιμένουν την απόφαση της Βουλής για του αίτημα άρσης ασυλίας που έχουν υποβάλει για σύσσωμη την Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Η κλήση προς απολογία , όπως όλα δείχνουν, μετατίθεται για μετά το Πάσχα. Μόλις οι ανακρίτριες έχουν στα χέρια τους την επίσημη απόφαση της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου θα προχωρούν στην αποστολή κλήσης σε κάθε έναν από τους βουλευτές που θα έχει αρθεί η ασυλία του.

Οι κατηγορούμενοι βουλευτές, έχουν δικαίωμα, να ζητήσουν προθεσμία για να ενημερωθούν επί του συνόλου της δικογραφίας και να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους. Όταν επανέλθουν ενώπιον των ανακριτριών θα είναι και το πλέον κρίσιμο ραντεβού καθώς τότε θα αποφασίζεται ξεχωριστά για τον καθένα από αυτούς η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση,δηλαδή αν θα κρίνεται προφυλακιστέος ή αν θα φεύγουν ελεύθεροι από το Εφετείο...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: