12.4.14

Επιμένει... ρατσιστικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος...

Επιμένει στο αυστηρό "προεκλογικό" του λόγο που εγκαινίασε με τις ρατσιστικές κορώνες για την κατασκευή τεμένους ο κ. Σπηλιωτόπουλος, αυτή τη φορά επικαλούμενος τις...
γειτονιές του κέντρου της Αθήνας.


Έπειτα από επίσκεψή του στο ΑΤ Ομόνοιας, ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως «Προτεραιότητα του συνδυασμού "Αθήνα Μπορείς" είναι να ζωντανέψει και πάλι το κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορεί κάθε μέρα να αισθανόμαστε ξένοι στην πόλη μας, μετανάστες στην ίδια μας την γειτονιά» και συνέχισε:

«Η Ομόνοια, η Αθηνάς, η Ευριπίδου και η Σωκράτους σχηματίζουν μια περιοχή κέντρο, όπου δεν επιτρέπεται πια η ελεύθερη διέλευση των πεζών, δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, δεν επιτρέπεται στους Έλληνες να επιστρέψουν στη γειτονιά τους. Και βεβαίως, όσο καλή δουλειά κι αν κάνει η Ελληνική Αστυνομία δε φτάνει αυτό. Έχουν γίνει πολλά βήματα το τελευταίο διάστημα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όμως, πρέπει και ο Δήμος να σταθεί δίπλα στους πολίτες. Πρέπει να δώσει κίνητρα έτσι ώστε νέοι άνθρωποι να έρθουν και πάλι στο κέντρο, να δημιουργήσουν, να προκόψουν, να φτιάξουν επιχειρήσεις για να ζωντανέψει και πάλι το κέντρο. Μόνο έτσι μπορούμε να παλέψουμε την παρανομία. Μόνο έτσι πρέπει να απελευθερώσει τις γκρίζες ζώνες της Αθήνας. Μόνο έτσι μπορούμε να δώσουμε οξυγόνο και πάλι στην πόλη»

Είναι σαφές πως ο κ. Σπηλιωτόπουλος, θιασώτης της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, αδυνατεί να προτείνει οτιδήποτε καινοτόμο και ριζοσπαστικό για την Αθήνα. Έτσι επικαλείται για άλλη μια φορά τους μετανάστες, υιοθετώντας μάλιστα μια ρητορική που θυμίζει περισσότερο τον συνυποψήφιό του, Ηλία Κασιδιάρη.

Φαίνεται πως ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα συνεχίσει αυτό το επικίνδυνο προεκλογικό παιχνίδι κι η μοναδική εγγύηση που μπορεί να προσφέρει για την επόμενη μέρα στην Αθήνα -σε περίπτωση που εκλεγεί- είναι να συνεχίσει την απάνθρωπη αντιμεταναστευτική πολιτική του κ. Καμίνη...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: