4.4.14

Κασιδιάρης: Ποιο ανώτατο δικαστή, αποκαλεί ο πρωθυπουργός "Παναθηναϊκάκια"?...

 "Θεωρώ δεδομένο οτι θα προφυλακιστώ".
Ζαρούλια: Η ανεκδιήγητη κυρία Κουτζαμάνη...
Στην εκπομπή του Τράγκα, τα όρια δεν ήταν σαφή. Εκανε μια δημοσιογραφική καταγραφή των γεγονότων, ή έδινε βήμα στην Χρυσή Αυγή?
Ο Κασιδιάρης μετά τις απειλές για τα νέα βιντεο που  θα δώσει στην δημοσιότητα, έδωσε και μια άλλη είδηση ("βόμβα" την χαρακτήρισε ο Τράγκας) που αφορούσε τον πρωθυπουργό.

Μίλησε για έναν δικαστή - το όνομα του είναι...
τρισύλλαβο, όπως του Μπαλτάκου- με τον οποίο ο πρωθυπουργός μιλάει στο τηλέφωνο και του δίνει εντολές για το τι θα κάνει σε διάφορες μεγάλες υποθέσεις .
Οπως είπε για να μην γίνεται αντιληπτή στις τηλεφωνικές συνομιλίες του η ιδιότητα του δικαστή, τον αποκαλεί "Παναθηναϊκάκια".
Ο Τράγκας του ζήτησε το όνομα κι ο Κασιδιάρης άφησε να εννοηθεί πως εχει εμπλοκή - ανέφερε μάλιστα και έναν δικηγόρο, χωρίς να τον κατονομάσει - με το παραδικαστικο Νο 2. Κι ακόμη πως είναι κοντά η ημέρα που θα ξεσκεπάσει τον "Παναθηναϊκάκια".
  Δεν εξήγησε ομως , ουτε τον ρώτησε κι ο παρουσιαστής, από που γνωρίζει τις συνομιλίες του πρωθυπουργού.
Στη συνέχεια είπε πως θεωρεί δεδομένη την προφυλάκισή του, για διακεκριμένη οπλοκατοχή, κατηγορία που προβλέπει ποινή φυλάκισης μέχρι 20 χρόνια .
Η Ζαρούλια, τέλος, μίλησε για μια επαφή του Μπαλτάκου με τον σταθμάρχη της CIA  στην Αθήνα που αφήνει πολλά ερωτηματικά, ενω αναφερόμενη στο πρόσωπο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνης, την χαρακτήρισε "ανεκδιήγητη".
Ζήτησε να της πουν (ποιος? Η Κουτζαμάνη προφανώς) γιατί είναι προφυλακισμένος ο σύζυγος της και αρχηγός της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ δεν υπάρχει - κατά αυτήν- καμιά κατηγορία για ποινικά κολάσιμες πράξεις .
Ειπαμε. Τα "όρια", που όχι μόνο ήταν ασαφή, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ξεπεράστηκαν, κατά τρόπο κραυγαλέο, υπό την πρόφαση της δημοσιογραφικής καταγραφής ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: