13.4.14

Ψάχνουν και ψάχνονται για το Boeing...

 
Διαψεύδονται οι πληροφορίες για τηλεφωνική κλήση του συγκυβερνήτη. 
Διέψευσε την Κυριακή η Μαλαισία, την πληροφορία που θέλει τον συγκυβερνήτη του μοιραίου Boeing να...
επιχείρησε να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κλήση λίγο πριν το αεροσκάφος εξαφανιστεί. Σε δημοσίευμα μαλαισιανής εφημερίδας αναφερόταν πως ο συγκυβερνήτης, Φαρίκ Αμπντούλ Χαμίντ, είχε επιχειρήσει να κάνει μια κλήση από το κινητό τηλέφωνό του τη στιγμή που το αεροσκάφος έκανε τη στροφή 180 μοιρών.
Ο Μαλαισιανός υπουργός Μεταφορών δήλωσε πως δεν γνωρίζει να έγινε τέτοια κλήση, προσθέτοντας πως δεν θέλει να υπεισέλθει σε κάτι που ανήκει στον τομέα της αστυνομίας και των διεθνών υπηρεσιών που ερευνούν την υπόθεση. «Δεν θέλω να διαταράξω τις έρευνες που διεξάγονται όχι μόνον από τη μαλαισιανή αστυνομία, αλλά επίσης από το FBI, την MI6, τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών και άλλες υπηρεσίες», δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κουάλα Λουμπούρ.
Ο υπουργός ανέφερε ακόμη πως ουδείς επιβάτης έχει πλήρως απαλλαγεί από την έρευνα, αν και σε προηγούμενες ανακοινώσεις της μαλαισιανής αστυνομίας αναφερόταν πως όλοι οι επιβάτες έχουν απαλλαγεί από τις υποψίες. «Ο γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας είχε δηλώσει τότε πως δεν έχει βρεθεί τίιποτε ύποπτο μεταξύ των επιβατών (...), όμως αν δεν βρούμε περισσότερες πληροφορίες, κυρίως τα δεδομένα που περιέχονται στα μαύρα κουτιά, δεν πιστεύω πως ο αρχηγός της αστυνομίας μπορεί να πει πως έχουν όλοι απαλλαγεί», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: