8.4.14

"Fight Club", η ουκρανική βουλή...

Μπουνιές, κλωτσιές και μάχες σώμα με σώμα.

Κατέβασαν τον γραμματέα του Κομουνιστικού Κόμματος από το βήμα.

Σοκαριστικές φωτογραφίες και βίντεο...

Το απόλυτο χάος στη Βουλή της Ουκρανίας, την ώρα που ο επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας Πετρ Σιμονένκο άρχισε να...
λέει πως οι βουλευτές θα έπρεπε να ακούσουν τα αιτήματα της ανατολικής Ουκρανίας.

Ο Σιμονένκο υπερασπίστηκε τους διαδηλωτές που κατέλαβαν κτήρια της τοπικής κυβέρνησης σε πόλεις της ανατολικής Ουκρανίας, αναφέροντας πως δεν κάνουν τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνει και η τωρινή μεταβατική κυβέρνηση, η οποία κατέλαβε κτήρια κατά του Γιανουκόβιτς. Τώρα, πρόσθεσε, ένοπλες ομάδες επιτίθενται σε ανθρώπους που θέλουν να υπερασπιστούν ειρηνικά τα δικαιώματά τους. Κατηγόρησε δε τους «εθνικιστές» πως εκείνοι ξεκίνησαν την κρίση που σήμερα εξαπλώνεται στα ανατολικά της χώρας.

«Κάνετε σήμερα ό,τι μπορείτε για να τρομάξετε τον κόσμο. Συλλαμβάνετε, αντιμάχεστε ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη», πρόλαβε να πει όταν, σύμφωνα με το Reuters, δύο βουλευτές του ακροδεξιού εθνικιστικού κόμματος τον άρπαξαν από το βήμα. Οι συνάδελφοί του έσπευσαν να τον προστατεύσουν ενώ στη συνέχεια αναμείχθηκαν και βουλευτές άλλων κομμάτων ανταλλάσσοντας κλωτσιές και μπουνιές.

Ο Σιμονένκο δεν φάνηκε να τραυματίζεται αλλά ένας άλλος βουλευτής αποχώρησε με γρατζουνιές στο πρόσωπο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο












Δεν υπάρχουν σχόλια: