4.4.14

Διαψεύδει ο Παναγούλης ότι o Κασιδιάρης τον ζήτησε για μάρτυρα...

"Μιλάω με όλους τους βουλευτές και με τους 298 της Βουλής, εκτός του ...
Μάκη Βορίδη", είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Παναγούλης, για τον οποίο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης ισχυρίστηκε ότι του πρότεινε να είναι μάρτυρας στη δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο κ. Παναγούλης αρνήθηκε ότι ο κ. Κασιδιάρης του πρότεινε να είναι μάρτυρας: "Ποτέ δεν μου ζήτησε να είμαι μάρτυρας. Κι αν μου το ζητούσε, αν πίστευα ότι θα μπορούσα να πάω, θα πήγαινα, δεν δέχομαι ποτέ κομματικές πιέσεις".

Ο κ. Παναγούλης το μόνο που είπε είναι ότι λέει ένα «γεια» με τον κ. Κασδιάρη και τίποτα άλλο: "Όποιος μου πει γεια στη Βουλή του λέω και εγώ".

Σε ερώτηση εάν στις συναντήσεις που είχε με τον κ. Κασιδιάρη, έγινε αναφορά για τους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής περί σκευωρίας κτλ, ο κ. Παναγούλης είπε: "Δεν θα έλεγα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητά μου και τον ΣΥΡΙΖΑ".

Για το ίδιο θέμα ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Βούτσης διέψευσε με δήλωσή του κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση με βουλευτή η στέλεχος της Χρυσής Αυγής...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: