6.4.14

Το ταξίδι του Ματθαιόπουλου στη Ρωσία και το… rutube.com...

Το ταξίδι του Ματθαιόπουλου στη Ρωσία και το… rutube.com 
Χωρίς στοιχεία του χρήστη ανέβηκε στο διαδίκτυο το βίντεο του Μπαλτάκου...
Στο rutube.com, τη ρωσική εκδοχή του YouTube, φαίνεται πως ανέβηκε το βίντεο με τον Π. Μπαλτάκο, αναφέρει η "Real News", σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή από...
τη Χρυσή Αυγή, ένα γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος ταξίδεψε στη Μόσχα, έπειτα από πρόσκληση του ρωσικού εθνικιστικού κόμματος, για να παραβρεθεί σε εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν επίσης το αγγλικό BNP και η ιταλική ForzaNuova.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απέσπασε τη δέσμευση των Ρώσων εθνικιστών: «Είμαστε εδώ για ο,τιδήποτε χρειαστείτε». Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτός ήταν ο δρόμος που χρησιμοποίησε η Χρυσή Αυγή για να δημοσιεύσει το επίμαχο βίντεο χωρίς να υπάρχει το ρίσκο να «κατέβει» από το διαδίκτυο αν ο Μπαλτάκος ή κάποιος άλλος νομικός το ζητούσε με ηλεκτρονικό μήνυμα, όπως θα μπορούσε να συμβεί στο YouTube.

Ο ρώσος χρήστης που ανέβασε το βίντεο παραμένει «αόρατος», καθώς ήταν πολύ προσεχτικός. Δεν καταχώρησε κάποιο ψευδώνυμο, ούτε άφησε ηλεκτρονικά ίχνη, χρησιμοποιώντας έναν αριθμητικό κωδικό.

πηγη REAL NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: