10.4.14

Tα ουκρανικά τανκς παίρνουν θέσεις μάχης...

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ τα ουκρανικά τανκς να παίρνουν θέσεις μάχηςBINTEO...

Δίχως να έχουν περάσει 24 ώρες από την προειδοποίηση – τελεσίγραφο της μεταβατικής κυβέρνησης του Κιέβου προς τους αντικυβερνητικούς ρωσόφωνους διαδηλωτές της ανατολικής Ουκρανίας, ότι θα χρησιμοποιήσει...
ένοπλη βία εναντίον τους εάν δεν «συμμορφωθούν για εξεύρεση πολιτικής λύσης» μέσα σε 48 ώρες, και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ουκρανικά άρματα μάχης περικυκλώνουν την πόλη του Ντονέτσκ που έχει εξεγερθεί και διακηρύξει την ανεξαρτησία της από την Ουκρανία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Russia Today, πολλοί ντόπιοι τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να σχηματίσουν ανθρώπινες αλυσίδες για να εμποδίσουν τα στρατιωτικά και παραστρατιωτικά ουκρανικά κονβόι να πάρουν θέσεις μάχης γύρω από την πόλη.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο Russia Today ότι πολίτες προσπάθησαν να μπουν μπροστά στα στρατιωτικά καμιόνια που μετάφεραν Ουκρανούς ενόπλους για να τα σταματήσουν με τα σώματά τους. Οι οδηγοί τους όμως δεν φρέναραν. Δεν τους ενδιέφερε ακόμα κι αν πατούσαν τους ανθρώπους.

Άλλοι μάρτυρες, μέσα από την πόλη, είπαν στο κανάλι ότι ένοπλοι στις εντολές του Κιέβου, δίχως όμως να φοράνε ουκρανικές στολές, έχουν μπει στο Ντονέτσκ.

Δείτε το βίντεο...




tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: