3.7.14

Να γιατί η Σκόπελος δεν φοβάται την ζημιά από BLACK OUT της ΔΕΗ στο Τουρισμό!...




euro-crimes.blogspot

Ως γνωστόν η θείτσα Όλγα, έχει προ-"εγγυηθεί" ότι επί υπουργίας της φέτος, θα πλημμυρίσουμε με 20 εκατομμύρια επισκέπτες +.
Εμείς ανακαλύψαμε (γιατί οι περισσότεροι που ζουν από τον τουρισμό με εξαίρεση Μύκονο και Σαντορίνη, άντε και Κρήτη, δεν έχουν δει πελάτη ούτε για δείγμα), 12 Γερμανούς τουρίστες. Στο
Έλιος της Σκοπέλου στη περιοχή Χόβολο που άλλα, χρόνια τέτοια εποχή, δεν  έβρισκες βότσαλο να καθίσεις.
Φέτος εκτός από...

τις δυο οικογένειες με τα τροχόσπιτα , δεν υπήρχε ψυχή  σε ένα χιλιόμετρο οργανωμένης μαγευτικής παραλίας, ζωσμένης στο πράσινο του πεύκου. Και να πεις πως δεν υπάρχουν όλα τα "κομφόρ". Και παιδική χαρά, και ντουζιέρες, μέχρι και πολυτελέστατη τζαμπέ μαρίνα τουριστικών σκαφών. Ατυχώς βέβαια (λόγω Καποδίστρια και ηλίθιων εγκεφάλων) έχουν καταργηθεί αστυνομία ταχυδρομείο και ιατρείο, αλλά έχουν παπά (για να μη πάνε αδιάβαστοι όσοι έχουν προβλήματα υγείας).


 Δεκάδες σπίτια με ενοικιαζόμενα δωμάτια, ούτε που άνοιξαν φέτος, μια και η νόμιμη "λειτουργία" προϋποθέτει μια "τυπική"  διαδικασία που κοστίζει κάπου 800 ευρώ (ψιλά για σας κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη).
Και όταν δεν υπάρχουν Αρχές, γιατί να τηρήσουν τους κανονισμούς οι Γερμανοί.
Φόρτωσαν τους ψύκτες των τροχόσπιτων,παρκάρισαν καρα-ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στη μέση της παραλίας για λουόμενους (έστω κι αν απουσιάζουν φέτος) , και μάλιστα δίπλα από την ντουζιέρα (κλικ στην φωτό).

Δεν έχουν πάρει ούτε καφέ όπως μας είπαν  οι ντόπιοι, παρ όλο που την αράζουν έξω από τις καφετέριες για να "κλέβουν" το WiFi για δωρεάν σύνδεση στο Ιντερνετ.
Ακόμη και την  γουρούνα την κουβάλησαν από την χώρα τους, για αστραπιαίες επιδρομές στα πέριξ μποστάνια.
Ποιος θα τους ενοχλήσει?
Κι όπως αντιλαμβάνονται όλοι με εξαίρεση την υπουργίνα μας που είναι από μυαλό...κορμάρα), το μόνο που θα παραμείνει "κέρδος" στο νησί , είναι τα σκουπίδια τους και τα περιττώματά τους.
Έχετε αμφιβολία? Ιδού οι φωτο-αποδείξεις.

Γι αυτό οι Σκοπελίτες δεν σκοτίζονται  για την αρνητική επίδραση στον τουρισμό, αν οι συνδικαλιστές κατεβάσουν τους διακόπτες της ΔΕΗ.
Εφόσον δεν υπάρχουν τουρίστες (άσχετα αν  η Όλγα ψεύδεται αισχρά για να ανεβάσει το ηθικό του Σαμαρά που την επέλεξε για την πείρα της στο ....ο) , ποιοί θα παραπονεθούν?
Φοβάται ο βρεγμένος την βροχή?...


Δεν υπάρχουν σχόλια: