17.7.14

"Καθαρό" το πιστόλι του Μαζιώτη...

maziotis2Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του κρησφύγετου του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος...
συνελήφθη τραυματισμένος χτες (Τετάρτη) έπειτα από ένοπλη συμπλοκή στο Μοναστηράκι.

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών είναι συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής, όπου ήδη γίνονται έρευνες, ενώ οι αρμόδιοι αξιωματικοί πιστεύουν ότι θα βοηθήσει σημαντικά η συμβολή πολιτών, μετά τη δημοσίευση της πλαστής ταυτότητας με τα στοιχεία Μιχαήλ Μιχελάκης, που χρησιμοποιούσε ο καταζητούμενος.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής ερευνά από το πρωί σπίτι στα Εξάρχεια, με στόχο να βρεθεί η γιάφκα με τον οπλισμό της ομάδας Μαζιώτη, αλλά και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα, η οποία φέρεται να έχει σημαντικό ρόλο στην οργάνωση.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε περιοχές κοντά σε σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ, επειδή από μέρες γνώριζαν ότι ο Μαζιώτης χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα μέσα για τις μετακινήσεις του.

Ειδική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη Μαζιώτη

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο Μαζιώτης δεν εντοπίστηκε τυχαία, αλλά στο πλαίσιο ειδικής επιχείρησης που είχε στηθεί για τον σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και τουλάχιστον 20 μέρες η Αντιτρομοκρατική είχε στοιχεία για κινήσεις του Μαζιώτη στην Αθήνα και ειδικότερα ότι μετακινούνταν με το μετρό ή τον ηλεκτρικό, γι' αυτό είχαν στηθεί ομάδες αστυνομικών στους σταθμούς και άλλα σημεία για τον εντοπισμό του.

Έτσι εντοπίστηκε χθες από μια κοπέλα που ήταν με ακόμη έναν αστυνομικό στην Ομόνοια, τον παρακολούθησαν μέχρι το Μοναστηράκι και εκεί ενημέρωσαν και εστάλησαν ενισχύσεις από την ομάδα ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα ο Μαζιώτης να πέσει στα χέρια της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σακίδιο που είχε μαζί του ο Μαζιώτης έχουν βρεθεί κλειδιά σπιτιών, που ενδεχομένως να ανήκουν σε κρησφύγετα...
πηγή efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: