7.7.14

Προσφυγή Προκοπάκη για την απομάκρυνσή του από τη ΝΕΡΙΤ...

Νέες καταγγελίες από τον Γιώργο Προκοπάκη 
Καταγγέλλει πολιτικές σκοπιμότητες και συμφέροντα, πίσω από την καρατόμησή του...
Πολιτικές σκοπιμότητες και συμφέροντα αναφορικά με την καρατόμησή του από τη ΝΕΡΙΤ καταγγέλλει ο Γιώργος Προκοπάκης.

Όπως...
αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, τα συμφέροντα που επέβαλαν την πρόωρη απομάκρυνση του ήθελαν να διορίσουν με βάση την κομματική ιδεολογία τη στελέχωση του προσωπικού και την κατάρτιση του προγράμματος.

Ο κ. Προκοπάκης διορίστηκε στις 03.10.2013 και με ομόφωνη απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ μία ημέρα μετά την εκπομπή σήματος του νέου φορέα (5.5.2014) παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, υποστηρίζοντας ότι η παύση από τα καθήκοντα του είναι αντισυνταγματική και παράνομη. Στην αναφορά του περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το έργο στη δημόσια τηλεόραση τους επτά μήνες της παραμονής του, με αναφορές ονομαστικά σε πρόσωπα και διαλόγους, ενώ καταγράφει τα ονόματα ανθρώπων που συνεργάστηκε, τις παρασκηνιακές ζυμώσεις και μεθόδους που υπήρχαν τόσο ως προς τη διοίκηση, όσο και προς την επιλογή των προγραμμάτων, εκπομπών, υπαλλήλων ενώ δεν παραλείπει να υπογραμμίσει ότι έγινε παράνομα η στελέχωση της ΝΕΡΙΤ.

Χαρακτηρίζει δε παράνομο τον διορισμό του νέου προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΝΕΡΙΤ Αντώνη Μακρυδημήτρη.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: