12.7.14

Περιμένουν την επανεμφάνιση του «Σήφη»...

 
BINTEO...
Δύο κοτόπουλα βρίσκονται στην φάκα από χθες το πρωί στη λίμνη Ποταμών Ρεθύμνου, ειδική παραγγελία για τον Σήφη τον κροκόδειλο που ζει στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Χθες ο κροκόδειλος δεν έκανε ....
καμία εμφάνιση στη λίμνη των Ποταμών κι αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι απόλυτα λογικό καθώς υπήρχε αρκετός κόσμος συγκεντρωμένος στο σημείο για να παρακολουθήσουν την διαδικασία της τοποθέτησης των παγίδων.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί στο cretapost.gr ελπίζουν στα θετικά αποτελέσματα και ίσως σήμερα να καταφέρουν να παγιδεύσουν τον κροκόδειλο.

Ζητούν όμως από τους πολίτες να μην υπερβάλουν και να μην πλησιάζουν τις όχθες του φράγματος.

Το cretapost από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο χώρο και παρακολούθησε τους επιστήμονες αλλά και τους εμπλεκόμενους φορείς που επόπτευσαν την περιοχή της λίμνης και έστησαν παράλληλα δύο παγίδες για να πιάσουν τον κροκόδειλο.

«Έχει φύγει από αυτό το σημείο ο κροκόδειλος και είναι λογικό. Υπάρχει φασαρία βασικά γι’ αυτό και δεν έχει εμφανιστεί. Πρέπει να φύγουμε όλοι από εδώ, τώρα που στήσαμε τις παγίδες, να ακούσει ησυχία ώστε να ξαναέρθει. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά. Βάλαμε την παγίδα, θα την αφήσουμε και θα περιμένουμε. Τώρα με τόση φασαρία και τόσο κόσμο δεν γίνεται δουλειά», ανέφερε χθες μιλώντας στο cretapost, ο διευθυντής διαχείρισης υδραυλικών έργων του ΟΑΚ, Βαγγέλης Μαμαγκάκης.

Η τοποθέτηση των 2 παγίδων:


Δεν υπάρχουν σχόλια: