10.7.14

Με τις προτάσεις ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ κλείνει ο κύκλος του δημοψηφίσματος...

Με τις προτάσεις ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ κλείνει ο κύκλος του δημοψηφίσματοςΜέχρι στιγμής 115 υπογραφές...


Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη "μικρή ΔΕΗ" η Δημοκρατική Αριστερά και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

Αναφορικά με το...
κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου, το κείμενο που θα υπογράφεται από την πλειονότητα των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος θα έχει το δικό της σκεπτικό, αλλά θα καταλήγει στην ίδια πρόταση.

Δηλαδή δημοψήφισμα με βάση το άρθρο 44, παρ. 2 του Συντάγματος και 116 του Κανονισμού της Βουλής για το ψηφισμένο νομοσχέδιο με τίτλο «Δημιουργία Νέας Καθετοποιημένης Εταιρείας Ηλεκτρικής Ενέργειας» που ρυθμίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη «μικρή» ΔΕΗ το βράδυ της Τετάρτης, η επικεφαλής της ΚΟ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, γνωστοποίησε ότι το κόμμα της θα καταθέσει τη δική του πρόταση διεξαγωγής δημοψηφίσματος, χαρακτηρίζοντας το ερώτημα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ «νόθο».

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής ξεχωριστές προτάσεις έχουν καταθέσει ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΑ, Ανεξάρτητοι Βουλευτές, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 115 υπογραφές...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: