8.7.14

Φωτογραφία-ντοκουμέντο αθωώνει τον Σίμο Κεδίκογλου...


Να επιστρέψει στην ΕΣΗΕΑ θέλει ο «Σίμος της Ρούλας»...  
...προσπαθώντας να μας πείσει πως ο ίδιος δεν έφερε την πραγματική ευθύνη για το λουκέτο στην ΕΡΤ.«Είχα υποχρέωση και καθήκον κατά νόμο να...
αναγνώσω στα ΜΜΕ τη σχετική με την κατάργηση της ΕΡΤ απόφαση της κυβέρνησης» έλεγε στην αγωγή του.
Στη φωτογραφία-ντουκουμέντο που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το e-tetRadio, ο Σίμος Κεδίκογλου, ως άλλος βασιλιάς Κωνσταντίνος με τους συνταγματάρχες της χούντας το 1967, στέκεται σοβαρός και συνοφρυωμένος δίπλα στον Γκίκα Μάναλη (ταν τύπο που μπήκε για να διαλύσει την ΕΡΤ) προκειμένου να μας δείξει τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της κυβέρνησης. Φωτογραφία ντοκουμέντο που αθωώνει τον Σίμο Κεδίκογλου, δίχως αμφιβολία.
* «Είμαι δημοσιογράφος» έγραφε στην αγωγή του ο κ. Κεδίκογλου. Και μας απαριθμούσε τις δημοσιογραφικές θέσεις από τις οποίες πέρασε. Εκανε τις «έκτακτες αποστολές» στην «Καθημερινή», ήταν πέντε χρόνια στην ΕΡΤ (την αμαρτωλή;), ήταν συνεργάτης του CNN (το CNN το ξέρει;), ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός το 2003 στον «Profit 96.6». Και, επίσης, ήταν αρθρογράφος στην εφημερίδα «Χώρα» του Γιώργου Τράγκα. Οχι, για το πέρασμά του από το Ciao ANT1 της Ρούλας Κορομηλά δεν λέει το παραμικρό στην αγωγή του.

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: