1.7.14

Βενιζέλος: Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή...

venizelos
Στο θέμα της προεδρικής εκλογής αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο συντονιστικό όργανο της Ελιάς για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, υποστηρίζοντας ότι η χώρα πρέπει ...
να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να μη διαλυθεί η Βουλή.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι το εκλογικό αποτελέσματα της Ελιάς διασφάλισε την κυβερνητική σταθερότητα και τη σταθερή πορεία της χώρας, οδηγώντας ταυτόχρονα στην ήττα τη «στρατηγική εφόδου» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βενιζέλος επέρριψε βολές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και στην πτέρυγα εκείνη που διαφωνεί με τη συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ., προτείνοντας αλλαγή πλεύσης προς τα αριστερά. «Είναι περίεργο κάποιοι να λυπούνται που δεν φλερτάραμε με το ρόλο της θλιβερής ουράς του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχουμε άποψη για τη χώρα», ανέφερε.

Παράλληλα, προσπάθησε να υποβαθμίσει τη συζήτηση για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «αυτή η συζήτηση είναι γελοία την ώρα που τη χώρα απασχολούν τόσο σοβαρά θέματα».

Τέλος, αναφερόμενος στο Ποτάμι τόνισε ότι πήρε ένα «καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό» στις ευρωεκλογές, ενώ, τέλος, για τη ΔΗΜΑΡ είπε ότι δεν επιχαίρει για την εσωτερική κρίση της και το ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει κάθε κόμμα με σεβασμό.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: