14.7.14

Στρατούλης: «Ανθρώπινο αίμα μυρίζει στην τρόικα»...

 

Νέες απαιτήσεις για την κατάργηση των κοινωνικών πόρων των Ταμείων και των εργοδοτικών εισφορών, βλέπει ο Δημήτρης Στρατούλης, για τις σημερινές συναντήσεις Διοικητών Ασφαλιστικών Ταμείων με την τρόικα.
  «Όταν η τρόικα συναντάει ...
τις Διοικήσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων για το θέμα των ενοποιήσεών τους και των οικονομικών τους, είναι σίγουρο ότι “ανθρώπινο αίμα της μυρίζει”. Δηλαδή ότι θα προβάλει νέες θρασύτατες απαιτήσεις για την κατάργηση των εναπομεινάντων κοινωνικών πόρων των Ταμείων και των ήδη κουτσουρεμένων εργοδοτικών εισφορών. Κάτι τέτοιο όμως συνεπάγεται νέες μειώσεις εσόδων της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης και σφαγιαστικές περικοπές συντάξεων–ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Και δυστυχώς, η εθελόδουλη κυβέρνηση Σαμαρά–Βενιζέλου μας έχει συνηθίσει να ικανοποιεί πάντοτε αυτές τις προκλητικές και ανθρωποκτονίες απαιτήσεις της τρόικα», σχολίασε χαρακτηριστικά.
«Η λύση είναι μία και είναι πλέον κυρίως πολιτική», προσθέτει ο κ. Στρατούλης, καλώντας το λαό με την ψήφο του να διώξει την τρόικα, την υπάρχουσα κυβέρνηση και τα μνημόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: