7.7.14

Λώλος: Δεν είναι η πρώτη επίθεση από τη Χρυσή Αυγή...

xrysi-aygi-photo
Φάκελο με υποθέσεις στις οποίες δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ δέχθηκαν επίθεση από μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέδωσε στη Δικαιοσύνη ο πρόεδρος των φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος.
Σε...
πληθώρα επιθέσεων από στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε καταθέτοντας ενώπιον των εδικών ανακριτριών της υπόθεσης της ΧΑ, ο πρόεδρος των φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος.

Ο κ. Λώλος κλήθηκε να καταθέσει έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το Εφετείο κατά την προσαγωγή των Μιχαλολιάκου, Λαγού και Παππά, προκειμένου να απολογηθούν για τις συμπληρωματικές τους κατηγορίες.

Ο εκπρόσωπος των φωτορεπόρτερ αναφέρθηκε και σε άλλες περιπτώσεις, όπως την επίθεση Κασιδιάρη όταν είχε αφεθεί ελεύθερος από τους ανακριτές στην Ευελπίδων, την επίθεση οπαδών της ΧΑ στο Εφετείο όταν είχε γίνει γνωστή η προφυλάκιση των Γερμενή – Ηλιόπουλου, όπου είχαν πετάξει μπουκάλι με νερό στη ρεπόρτερ της Δημόσιας Τηλεόρασης, ενώ κατήγγειλε περιστατικά με λεκτικές απειλές και βιντεοσκοπήσεις φωτορεπόρτερ από οπαδούς της Χρυσής Αυγής, αλλά και στοχοποίηση των φωτογράφων.

Παράλληλα, κατήγγειλε την «παρουσία-απουσία» της αστυνομίας που όπως υποστηρίζει παραμένει απαθής και επεσήμανε το γεγονός ότι μόνο στο κόμμα της Χρυσής Αυγής προβλέπονται συγκεκριμένες θέσεις για τους φωτορεπόρτερ, κάτι που όπως λέει δεν ισχύει σε κανένα άλλο κόμμα.

Στο γραφείο των ανακριτριών βρίσκονται αυτή την ώρα και καταθέτουν οι δύο φωτορεπόρτερ που τραυματίστηκαν και δύο αυτόπτες μάρτυρες των επεισοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: