13.7.14

«Δίπλωσε» νταλίκα στις γραμμές του τρένου...

Μία νταλίκα, φορτωμένη με 25 τόνους καρπούζια, έκλεισε για περισσότερες από δύο ώρες, το πρωί της Κυριακής, τη σιδηροδρομική γραμμή Κιλκίς – Σερρών, στο ύψους των χωριών Ομαλού – Θρακικού.

Η νταλίκα εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να...
«διπλώσει» και να ακινητοποιηθεί στην περιφερειακή οδό Κιλκίς-Προμαχώνα, από την οποία διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα η φορτωμένη νταλίκα να γύρει στο ανάχωμα του δρόμου και να «διπλώσει» πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή.Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο ΟΣΕ που διέκοψε εγκαίρως την πορεία επιβατικής αμαξοστοιχίας, που εκείνη την ώρα εκτελούσε το δρομολόγιο Κιλκίς-Σερρών, σταματώντας για περισσότερο από δύο ώρες την αμαξοστοιχία στο χωριό Ομαλό.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Ποροϊων, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και υπάλληλος του ΟΣΕ, ενώ στην απομάκρυνση της νταλίκας από το σημείο ακινητοποίησής της συνέδραμαν κάτοικοι της περιοχής, επιστρατεύοντας μεγάλα αγροτικά μηχανήματα.

Ο Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ποροϊων, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα, δίνοντας κατάθεση για το συμβάν.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: