22.7.14

Δημ. Στρατούλης: Αφού εξαθλίωσε το λαό...


...τώρα η κυβέρνηση χαρίζει ψίχουλα φιλανθρωπίας...

Για "εκ των υστέρων δήθεν φιλανθρωπία" κατηγορεί την κυβέρνηση ο υπεύθυνος ΕΕΚΕ Εργασίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Στρατούλης, με αφορμή το σχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας για το "ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα".


"Η κυβέρνηση, αφού...
πρώτα με τις μνημονιακές πολιτικές της οδήγησε τον λαό στην ανεργία, στην φτώχεια, στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση και την απελπισία, έρχεται εκ των υστέρων με ψίχουλα κρατικής φιλανθρωπίας δήθεν να επουλώσει κάποιες από τις κοινωνικές και οικονομικές πληγές που η ίδια δημιούργησε", δήλωσε συγκεκριμένα ο Δημ. Στρατούλης, επισημαίνοντας:

"Η κυβέρνηση με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα των 200 ευρώ μηνιαία, που θα δίνεται κατά συγχώνευση με χορηγούμενα προνοιακά επιδόματα, επιδόματα ανεργίας και μικρά εισοδήματα από άλλες πηγές και με πολύ αυστηρές εισοδηματικές και άλλες προϋποθέσεις και επομένως θα αφορά ελάχιστους, που βρίσκονται πολύ κάτω και από τα όρια της ακραίας φτώχειας, το μόνο, που σίγουρα εγγυάται, είναι η φτώχεια για όλους".

Τελος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε ότι "ο λαός όμως με τους αγώνες και την ψήφο του θα βάλει σύντομα ένα τέλος στην κυβερνητική κοινωνική αναλγησία και πολιτική κοροϊδία"...
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: