16.7.14

Ο Προκοπάκης στο ΣτΕ, η ΝΕΡΙΤ σε ακινησία!..

Έναν χρόνο και έναν μήνα από το λουκέτο στην ΕΡΤ, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης ξιφουλκεί στα socialmedia και...
υπόσχεται αποκαλύψεις μετά την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Δύο μήνες μετά την «καρατόμησή» του, αποφάσισε να καταγγείλει δημόσια πως πίσω από την αποπομπή του «κρύβονται πολιτικές, κομματικές σκοπιμότητες» και «εξυπηρέτηση συμφερόντων», για να ζητήσει από το ΣτΕ να κηρύξει την απόλυσή του «παράνομη και αντισυνταγματική».

Ο επί επτά μήνες πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του κρατικού μορφώματος της ΝΕΡΙΤ δεν βρήκε ούτε μία λέξη για το λουκέτο της ΕΡΤ και τα όσα δέχθηκε ο ίδιος να κάνει εκείνο το διάστημα εναντίον των εργαζομένων, αποδεχόμενος τις παράτυπες διαδικασίες και τις αντισυνταγματικές πράξεις των υπουργών, τους οποίους σήμερα καταγγέλλει για την «καρατόμησή» του! Όταν, μέσω της σελίδας του στο facebook αλλά και σε διάφορα σάιτ που γράφουν για τη ΝΕΡΙΤ, παρουσιάζεται ως καταγγέλλων σχολιαστής, βγάζοντας στη φόρα παρατυπίες και αδιαφανείς διαδικασίες, χωρίς να λέει ονόματα, την περίοδο που διοικούσε ο ίδιος!..

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: