6.7.14

Άλλαξε το (Κ)ρου(λ) του αγώνα!...


Ο Τιμ Κρουλ μπήκε στις καθυστερήσεις της παράτασης στην θέση του Σίλεσεν, με τον Φαν Γκάαλ να τον εμπιστεύεται περισσότερο για την διαδικασία των πέναλτι και τον…
δικαίωσε!
Ο γκολκίπερ της Νιούκαστλ (σε αυτήν ανήκει) έπιασε τις εκτελέσεις των Ρουίς και Ουμάνα και χάρισε στους «οράνιε» την μεγάλη πρόκριση!
Μπορεί η ομάδα από την χώρα της τουλίπας να ήταν καλύτερη σε όλη την αναμέτρηση, αλλά ο Νάβας και η τύχη δεν τους επέτρεψαν να προκριθούν νωρίτερα, κάτι όμως που κατάφεραν στα πέναλτι!
Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή, ενώ ο άλλος αγώνας είναι ανάμεσα σε Βραζιλία και Γερμανία.
Ο αγώνας:

Η αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Κόστα Ρίκα ήταν η τελευταία που θα έδινε ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Μουντιάλ, καθώς νωρίτερα είχαν περάσει οι Βραζιλία, Γερμανία και Αργεντινή.
Από την μία οι Κοσταρικανοί είχαν περάσει στους «8» μετά την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, ενώ από την άλλη οι Ολλανδοί είχαν κάνει μία… επική ανατροπή με το Μεξικό και με γκολ στο 88΄και στις καθυστερήσεις, είχαν νικήσει με 2-1!
Ο ήρωας της ομάδας του Πίντο στο ματς με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και γενικά σε όλα τα ματς στο Μουντιάλ, Νάβας, για ακόμα μία φορά ήταν… εντυπωσιακός!!!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: