15.7.14

Ο Κασιδιάρης καταγγέλλει ρατσιστική συμπεριφορά...



Άρση της προφυλάκισής του ζητά με προσφυγή που κατέθεσε στο Συμβούλιο Εφετών ο Ηλίας Κασιδιάρης. Καταγγέλλει μάλιστα τις ανακρίτριες για…
ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον του.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει, πως η επίκληση των ανακριτριών και του εισαγγελέα είναι «απαράδεκτη, αντιδικονομική, αντισυνταγματική έως και ρατσιστική».

Ο βουλευτής, που ζητά από το Συμβούλιο Εφετών να δεχθεί να είναι «παρών» κατά τη συζήτηση της προσφυγής του, χαρακτηρίζει «ανυπόστατη» την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης, για την οποία κρίθηκε την περασμένη Πέμπτη προφυλακιστέος από τους δικαστικούς λειτουργούς που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Με την προσφυγή του, ο Ηλίας Κασιδιάρης ζητά είτε την άρση της προσωρινής του κράτησης ή την αντικατάσταση της με ηπιότερους όρους από εκείνους που του επιβλήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο για τη βασική κατηγορία, δηλαδή χρηματική εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Χαρακτηρίζει μάλιστα «αδιανόητο» να διατάσσεται προσωρινή κράτηση με γνώμονα «τον επικαλούμενο «βίαιο» χαρακτήρα μου» και υποστηρίζει, επίσης, ότι η αναφορά αυτή «είναι βαρύτατα προσβλητική της προσωπικότητας μου»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: