21.7.14

Στον Κορυδαλλό ο ανακριτής για Μαζιώτη...

ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ
Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται ο 27ος τακτικός ανακριτής, προκειμένου να συναντήσει, στο νοσοκομείο των φυλακών, τον Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος θα απολογηθεί για μια σειρά κατηγοριών που του έχουν αποδοθεί, τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο ...
ανακριτής είχε πάει το Σάββατο στον «Ευαγγελισμό», ωστόσο ο συνήγορος υπεράσπισης του Μαζιώτη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα.
Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι αν ο ανακριτής λάβει κάποιες απαντήσεις, καθώς ο φερόμενος ως αρχηγός του «Επαναστατικού Αγώνα» έχει κρατήσει αρνητική στάση.

Αναζητούν τη «γιάφκα»

Οι αστυνομικές αρχές αφού έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι όπου διέμεναν ο Νίκος Μαζιώτης με την Πόλα Ρούπα και πλέον αναζητούν το μέρος όπου η οργάνωση έκρυβε τα όπλα, καθώς και το γκαράζ όπου κρύβουν το ασημί Hyundai που είχε αγοράσει ο Μαζιώτης με την πλαστή ταυτότητα στο όνομα «Μιχάλης Μιχελάκης».
Όσο για τις έρευνες σχετικά με την Πόλα Ρούπα, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα μια πρόσφατη φωτογραφία της συζύγου του Μαζιώτη, με σκοπό να την αναγνωρίσουν οι πολίτες.

 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: