17.7.14

Διεύρυνση σε... δόσεις...

syriza3Ικανοποίηση επικρατεί στην Κουμουνδούρου καθώς από το ένα μέτωπο στο άλλο, ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει το αντιπολιτευτικό μέτωπο, όπως φάνηκε χθες στην...
εκδήλωση που διοργάνωσε η αξιωματική αντιπολίτευση για τους αιγιαλούς και το σχετικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.


Παρότι οι επιτελείς του Αλέξη Τσίπρα γνωρίζουν πως τα κριτήρια ψήφου των βουλευτών και των κομμάτων στην προεδρική εκλογή είναι εντελώς διαφορετικά από εκείνα που διαμορφώνουν τη στάση τους ενάντια στη «μικρή ΔΕΗ» ή την τσιμεντοποίηση των παραλιών, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τη χθεσινή εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη.

Μάλιστα, πηγές της Κουμουνδούρου παρατηρούσαν πως το μέτωπο των δυνάμεων που τίθενται εναντίον της κυβέρνησης διευρύνεται, ενώ το θέμα των αιγιαλών προσφέρεται για συσπείρωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων «με τις στοιχειώδεις περιβαλλοντικές ευαισθησίες», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά.

Και ΔΗΜΑΡ και «Ποτάμι»

Τούτων δοθέντων, στην αξιωματική αντιπολίτευση κάνουν τους υπολογισμούς τους και βρίσκουν ότι ως τώρα, οι πολιτικές δυνάμεις που συμπαρατάσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό μέτωπο των αιγιαλών είναι καταρχήν περισσότερες από τις δυνάμεις που είχαν συμπαραταχθεί με την Κουμουνδούρου στο θέμα της «μικρής ΔΕΗ». Αναλυτικά, ενώ στην εκδήλωση για τη ΔΕΗ στο ΤΙΤΑΝΙΑ είχαν ανταποκριθεί θετικά μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, χθες το παρών στο Μουσείο Μπενάκη έδωσε και η ΔΗΜΑΡ και το «Ποτάμι». Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση δεν παραβρέθηκε εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ωστόσο στην Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι αυτό δε σηματοδοτεί επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Επιπροσθέτως, η ΔΗΜΑΡ εκπροσωπήθηκε από την βουλευτή Νίκη Φούντα και το στέλεχος της Αγίου Κωνσταντίνου Θράσο Φωτεινό, ενώ το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη έδωσε το «παρών» με τους Παύλο Ελευθεριάδη και Στέφανο Ψημένο...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: