15.7.14

Στον ανακριτή σήμερα ο Τραυλός για τα υποβρύχια...

Στον ανακριτή σήμερα ο Τραυλός για τα υποβρύχιαΕνώπιον των ανακριτών διαφθοράς Μαλλή και Σταυρόπουλου βρίσκεται σήμερα ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Σπύρος Τραυλός. Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου καλείται να...
δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας που αφορά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στην υπογραφή αντισταθμιστικών ωφελημάτων άνω των 72 εκατομμυρίων, για την υπόθεση των υποβρυχίων, τα οποία έμειναν ανεκτέλεστα.

Με τη συγκεκριμένη υπόθεση, έλεγαν αρμόδιες πηγές, μπαίνουν στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και πολιτικά πρόσωπα που διαδέχτηκαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Οι δικαστικές αρχές έχουν προχωρήσει στο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, στην προσπάθεια τους να αναζητήσουν τη διαδρομή του «μαύρου χρήματος» αφού τα έργα των αντισταθμιστικών δεν έγιναν ποτέ και τα χρήματα …χάθηκαν στο δρόμο. Στόχος είναι να διαπιστωθεί αν τα επίμαχα ποσά κατέληξαν ως μίζες στις τσέπες συγκεκριμένων προσώπων.

Άλλωστε και τα πορίσματα του ΣΔΟΕ προς αυτή την κατεύθυνση έδειχναν όταν μιλούσαν για αντισταθμιστικά έργα ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ για δυο συμβάσεις των υποβρυχίων που δεν εκτελέστηκαν ποτέ…
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: