29.7.14

Γιαπωνέζα αποκεφάλισε συμμαθήτριά της «για να δει πώς είναι»!...

iaponia
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην πόλη Σασέμπο της δυτικής νομαρχίας Ναγκασάκι. Η δολοφόνος, που ομολόγησε την πράξη της αλλά ...
η ταυτότητά της δεν έγινε γνωστή καθώς είναι ανήλικη, σκότωσε με μεγάλη αγριότητα το βράδυ του Σαββάτου στραγγαλίζοντας και στη συνέχεια κόβοντας κομμάτια τη συμμαθήτριά της Αϊβα Ματσούο. Ύστερα έκοψε το χέρι και το κεφάλι του θύματος και άνοιξε την κοιλιά της.
Η συλληφθείσα για τη δολοφονία, που αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, κατά τα φαινόμενα είχε προμελετήσει το έγκλημά της, έχοντας προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εργαλεία. Τέσσερα μηνύματα αναρτήθηκαν σε φόρουμ στο διαδίκτυο, μαζί με φωτογραφίες ενός ματωμένου χεριού. Οι εικόνες αυτές παραπέμπουν στην τέλεση του εγκλήματος και μάλιστα αναρτήθηκαν περίπου δύο ώρες μετά την υπολογιζόμενη ώρα του εγκλήματος.
Τα δύο κορίτσια ήταν συμμαθήτριες και φίλες και είχαν περάσει ώρες μαζί πριν από το δράμα που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα της συλληφθείσας, η οποία ζούσε μόνη της παρά το νεαρό της ηλικίας της, αφού η μητέρα της πέθανε πέρυσι και ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε.
Χθες βράδυ, συμμαθητές από το σχολείο του θύματος, συντετριμμένοι και υπό το σοκ της τραγωδίας, παραβρέθηκαν σε ξαγρυπνία στη μνήμη της 15χρονης Αϊβα Ματσούο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: