16.7.14

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Δράμα – Καβάλα...

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Δράμα - Καβάλα"Άνοιξαν οι ουρανοί" χθες βράδυ και στους νομούς Καβάλας και Δράμας, με τη δυνατή βροχή,  αέρα και τις αστραπές, ενώ σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκε και χαλαζόπτωση.

Συγκεκριμένα, στη...
Δράμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε δέκα περιπτώσεις για άντληση υδάτων, σε τέσσερις κοπές δέντρων και έξι απεγκλωβισμούς ατόμων από ανελκυστήρες, καθώς σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος.

Στην Καβάλα, σύμφωνα με το kavalapress για περίπου μισή ώρα η βροχόπτωση ήταν ιδιαίτερα έντονη, κάτι που είχε σαν συνέπεια να μετατραπούν οι δρόμοι σε χειμάρρους. Από την κακοκαιρία έπεσε ένα δέντρο στον δημοτική κήπο Καβάλας, ενώ ένα άλλο δέντρο έπεσε πάνω σε έναν μετασχηματιστή της ΔΕΗ στην περιοχή του περιαστικού δάσους Καβάλας, με συνέπεια να προκληθεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε αρκετές συνοικίες της πόλης.

Εξαιτίας της καταιγίδας το ferry boat «Θάσος 6» καθυστέρησε να δέσει στο λιμάνι της Καβάλας για περίπου 30 λεπτά, με τον καπετάνιο του να προτιμά να κρατήσει το πλοίο στο πέλαγος (τελικά το πλοίο έδεσε γύρω στις 8 το απόγευμα χωρίς σοβαρά προβλήματα).

Ανάλογη κατάσταση επικράτησε και στον υπόλοιπο νομό Καβάλας, με την βροχή να κάνει έντονη την παρουσία της στην Χρυσούπολη αλλά και σε περιοχές του Παγγαίου (όπως την Νικήσιανη), ενώ διακοπές ηλεκτροδότησης είχαμε και σε περιοχές όπως η Νέα Πέραμος, η Νέα Ηρακλείτσα και η Ελευθερούπολη...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: