16.7.14

Παίρνει τα... κουβαδάκια του ο Θεοδωράκης και κάνει εξόρμηση...

To Ποτάμι πάει παραλία...


Πρωτοτυπεί και πάλι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ετοιμάζει για το Σαββατοκύριακο μεγάλη εξόρμηση στις παραλίες της Αττικής για να...
ενημερώσει τους λουόμενους για τις θέσεις του "Ποταμιού" στο ζήτημα της νέας νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης για τον αιγιαλό.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν, μέσω email, οι εθελοντές του κόμματος, όπως ονομάζονται τα μέλη του νεοσύστατου σχηματισμού, οι συμμετέχοντες στην καμπάνια νέες και νέοι θα φέρουν αμφίεση παραλίας, θα κινούνται εποχούμενοι σε μηχανάκια και θα μοιράζουν φυλλάδια με τις θέσεις του "Ποταμιού" για το επίμαχο θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς επίκειται η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή.

Τα φυλλάδια, μάλιστα, εκτός από τις θέσεις του "Ποταμιού", θα έχουν και μια επιπλέον χρηστική αξία για όσους τα παραλάβουν: θα μπορούν να τα μετατρέψουν σε…. τασάκια, έτσι ώστε να μην αφήσουν στις παραλίες τα αποτσίγαρά τους.  

Της εξόρμησης θα ηγείται ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος θα κινείται με τη μηχανή του για να προλάβει, όπως λένε οι συνεργάτες του, να επισκεφθεί, μαζί με τους εθελοντές του κόμματος, όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες του παραλιακού μετώπου της Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: