19.7.14

Σόου Θεοδωράκη στον Άλιμο...

aaaatheodorakis19

crimenet.gr

 Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι λουόμενοι βλέποντας τον Σταύρο Θεοδωράκη να πηδάει τα κάγκελα στην οργανωμένη παραλία «Ακτή του Ήλιου», στον Άλιμο, προκειμένου να...
τους μοιράσει, μαζί με 12 «εθελοντές» του «Ποταμιού» που τον συνόδευαν, τα φυλλάδια με τις θέσεις του κόμματος για τον αιγιαλό, εν όψει του σχετικού νομοσχεδίου που θα κατατεθεί στη Βουλή.
Αυτό που θα σκέφτηκαν όλοι, το ρώτησαν ευθέως οι αρμόδιοι της πλαζ: Μα, γιατί δεν μπήκατε από την πόρτα, κύριε Θεοδωράκη; Θα σας αφήναμε…
Η προφανής απάντηση, που επίσης θα σκέφτηκαν όλοι, είναι πως ο αρχηγός ήθελε να κάνει μια πιο… θεαματική είσοδο. Και τα κατάφερε μιά χαρά.
Μόλις τέλειωσε το σόου, μοιράστηκαν τα φυλλάδια. Αυτά που έχουν κεντρικό σύνθημα «Μην αφήσεις τίποτα στην παραλία παρά μόνο τις πατημασιές σου», κι έπειτα, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες, μπορείς να τα κάνεις χωνάκι για αποτσίγαρα.
Στη συνέχεια ο Σταύρος πήρε τα… φυλλαδιάκια του και σ´ άλλη παραλία. Είναι 20.000 αυτά που θα πρέπει να μοιράσει το Σαββατοκύριακο.
Αν πάτε για μπάνιο μεταξύ 12 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα, μπορεί να τον πετύχετε κάπου μεταξύ Φαλήρου, Ελληνικού, Βουλιαγμένης, Νέας Μάκρης, Σχοινιά και Μαραθώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: