25.7.14

Προφυλάχθηκε, για να μην παρερμηνευθεί...

glezosΧθες, ο Μανόλης Γλέζος έδωσε μία πολιτική συνέντευξη, αυτή τη φορά σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Κάποια στιγμή, που η κουβέντα είχε πάει στις...
πολιτικές συνεργασίες, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς είπε την παραδοσιακή άποψή του. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί την αυτοδυναμία, αλλά ακόμη κι αν την κατακτήσει, θα απευθυνθεί σε δυνάμεις της Αριστεράς για συνεργασίες.

Επίσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί και με τη ΝΔ και με το ΠΑΣΟΚ, «αν αλλάξουν αντιλήψεις». «Γιατί όχι (σ.σ. και με το ΠΑΣΟΚ); Εμείς δεν προσπαθούμε να αποσπάσουμε δυνάμεις από άλλους, αλλά με το επίσημο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Εκτός εάν αλλάξουν αντιλήψεις, οπότε θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε και με το ΠΑΣΟΚ και με τη Ν.Δ.», είπε χαρακτηριστικά ο Γλέζος.

Ωστόσο, επειδή την προηγούμενη φορά που είπε τα ίδια, είχε δημιουργηθεί θέμα στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί όλοι είχαν ερμηνεύσει τις δηλώσεις του ως φλερτ με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ήταν προετοιμασμένο: «Και μην μου βάλετε τώρα κανέναν τίτλο ότι ο Γλέζος θέλει συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Εγώ για την Αριστερά μίλησα. Για να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, θα πρέπει να γίνουν άλλα κόμματα. Τελεία και παύλα», είπε, μην αφήνοντας περιθώριο σε... παρερμηνείες...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: