16.7.14

Μετά το Μπενάκη πετάει για Ρώμη ο Αλέξης Τσίπρας...

Μετά το Μπενάκη πετάει για Ρώμη ο Αλέξης ΤσίπραςΣτη Συνδιάσκεψη της "Άλλης Ευρώπης" ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...


Στη Ρώμη θα μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ομιλία του στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, όπου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε...
μια ανοιχτή συνάντηση διαλόγου και συντονισμού κοινωνικές οργανώσεις και δίκτυα, επιστημονικούς φορείς, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, πολιτικές δυνάμεις και κόμματα για τον αιγιαλό.

Σημειώνεται ότι στελέχη της ΔΗΜΑΡ θα παρευρεθούν στη συγκέντρωση, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για προσέγγιση των δύο κομμάτων.

Στη συνέχεια την Παρασκευή, ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στην ανοικτή συγκέντρωση της «Άλλης Ευρώπης» στη πλατεία Φαρνέζε της Ρώμης. Στη συγκέντρωση θα παρευρεθούν και οι τρεις ευρωβουλευτές του «Ψηφοδελτίου Τσίπρας», Μπάρμπαρα Σπινέλι, Ελεονόρα Φορέντζα και Κούρτσιο Μαλτέζε.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Φαρνέζε της Ρώμης η Εθνική Συνδιάσκεψη των Επιτροπών της «Άλλης Ευρώπης», που θα καθορίσει μεταξύ άλλων και το πρόγραμμα των πρωτοβουλιών εναντίον της λιτότητας για το εξάμηνο της ευρωπαϊκής προεδρίας από το Ματέο Ρέντσι και την κυβέρνηση των πλατιών συμμαχιών που ηγείται.



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: