5.7.14

Ετοιμάζουν καταλήψεις ...


Επι ποδός η ΕΛ.ΑΣ.
Το ΦΕΚ της επιστράτευσης...
Ανοικτό το ενδεχόμενο να καταλάβουν κτίρια όπου χτυπά η καρδιά της ηλεκτρικής ενέργειας αφήνουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ οι οποίοι σκληραίνουν τη στάση τους μετά την απόφαση της κυβέρνησης να τους επιστρατεύσει.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει έτοιμο ...
επιχειρησιακό σχέδιο προκειμένου η ΔΕΗ να παραμείνει ανοικτή και να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον. Για αυτό το λόγο σε όλες τις μονάδες ηλεκτρικής ενέργειας υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις.

Νωρίτερα την συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ παρά την χθεσινοβραδινή απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που κήρυξε τις απεργίες της ΓΕΝΟΠ και του «Σπάρτακου» ως παράνομες και για τις οποίες διέταξε την άμεση διακοπή τους.

Το ΦΕΚ της επιστράτευσης


 Πριν από λίγο εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το σχετικό ΦΕΚ σύμφωνα με το οποίο επιτάσσονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ.

«Την επιτακτική ανάγκη αποτροπής των απειλούμενων δυσμενών συνεπειών της παρατεινόμενης απεργίας των εργαζομένων στις εταιρίες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που έχει προκαλέσει σοβαρή διαταραχή στην κοινωνική ζωή της χώρας, ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και δημόσια υγεία λόγω της παρατεινόμενης αδυναμίας ομαλής ηλεκτροδότησης της Χώρας και της εξ αυτής έκθεσης των καταναλωτών και ιδίως των ευπαθών ομάδων πληθυσμού σε σοβαρούς κινδύνους υγείας, αποφασίζουμε: Κηρύσσουμε σε κατάσταση πολιτικής κινητοποίησης το σύνολο των εργαζομένων στις εταιρίες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. και των αναγκαίων πόρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: