6.7.14

Συνεχίζεται ο «χορός» των κινητοποιήσεων αυτήν την εβδομάδα...

 
Μετά την απεργία των εργαζομένων της ΔΕΗ, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα ο "χορός" των κινητοποιήσεων με 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, κλείσιμο της Ιατρικής σχολής από τους διοικητικούς, στάση εργασίας από τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ, ενώ...

οι φαρμακοποιοί προειδοποιούν κι αυτοί με κινητοποιήσεις. 24ωρη απεργία έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 9 Ιουλίου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας, των απολύσεων και των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις. Στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο.

Το κλείσιμο της Ιατρικής Σχολής από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή αποφάσισε ο σύλλογος διοικητικού προσωπικού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διαμαρτυρόμενοι για την αδυναμία λειτουργίας και τη διάλυση του Πανεπιστημίου ύστερα και από την εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας και προειδοποιούν για την κλιμάκωση των αγώνων μας ενάντια στις απολύσεις-διαθεσιμότητα και την αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων.

Στάση εργασίας τη Δευτέρα 7 Ιουλίου από τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 8 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, θέλοντας να καταγγείλουν το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Οργανισμός.

Με αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι αντιδρούν στην απόφαση του υπουργού Υγείας για τη περαιτέρω μείωση του κέρδους τους. Η πρόταση που επεξεργάζονται είναι για 24ωρη απεργία την Πέμπτη 10 Ιουλίου χωρίς να έχει υπάρξει οριστική απόφαση.

stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: