11.7.14

Η απίστευτη ιστορία γύρω από το θάνατο Αργεντινού δημοσιογράφου στη Βραζιλία...

Η απίστευτη ιστορία γύρω από το θάνατο Αργεντινού δημοσιογράφου στη Βραζιλία
Οι λεπτομέρειες και οι συμπτώσεις που συνοδεύουν το τραγικό γεγονός του θανάτου ενός Αργεντίνου δημοσιογράφου στη Βραζιλία σοκάρουν.
Ο άτυχος Jorge Luis Lopez βρισκόταν στο Σάο Πάολο για να καλύψει τον ημιτελικό της Αργεντινής με την Ολλανδία, όμως...
έχασε τη ζωή του ενώ κατευθυνόταν στο γήπεδο, μετά από μια… σύμπτωση: Όπως ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής Paulo Roberto Poli το δυστύχημα συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο που κυνηγούσε η αστυνομία έπεσε πάνω στο ταξί που μετέφερε τον άτυχο Jorge Luis Lopez στην πόλη Σάο Πάουλο. Ο δημοσιογράφος σκοτώθηκε επιτόπου, ενώ ο οδηγός του ταξί τραυματίστηκε ελαφρά. Οι τρεις επιβάτες του κλεμμένου αυτοκινήτου που προξένησε το δυστύχημα συνελήφθησαν.
Οι περίεργες συμπτώσεις της τραγωδίας όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς ενώ ήδη είχε αρχίσει να διακινείται η δυσάρεστη είδηση, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, θέλησε να συλλυπηθεί τη σύζυγο του Λόπεζ, μέσω του Twitter.
Έτσι ο διάσημος Αργεντίνος εξέφρασε την «οδύνη του για τον χαμό ενός φίλου» και παράλληλα τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του δημοσιογράφου, κάνοντας «μένσιον» και την σύζυγο του Λόπεζ, την Βερόνια Μπρουνάτι, η οποία όμως δεν είχε ακόμα μάθει τι είχε συμβεί!
Εμφανώς συγχυσμένη η γυναίκα έγραψε ένα σκέτο «όχι» και στη συνέχεια «Ντιέγκο, μη μου το λες αυτό. Σας παρακαλώ, πάρτε με τηλέφωνο».
Πολλοί χρήστες του Twitter εξέφρασαν την οργή τους για το γεγονός ότι δεν είχαν φροντίσει οι υπεύθυνοι να ενημερώσουν πρώτα από όλους την γυναίκα.
Λίγες ώρες αργότερα, ο Μέσσι, αφιέρωνε τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής στον άτυχο Λόπεζ.
  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: