2.7.14

«"Όχι" στο ξεπούλημα της ΔΕΗ από κυβέρνηση-μαριονέτα»...


«Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ-Όχι στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας», λέει η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γ. Παναγιωτακόπουλου, σε μία σκληρή ανακοίνωση με τίτλο «Όλα στο σφυρί… Έλεος!».
Η...
Αριστερή Πρωτοβουλία καταγγέλλει την απόφαση της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, κάνοντας λόγο για συνέχεια του «σωτήριου» έργου των πολιτικών που ανέλαβαν εργολαβικά την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.

«Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την πολιτική διάθεση των πάντων στους υπό αναμονή γνωστούς μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, πίσω από τους οποίους βρίσκονται τα ίδια πάντα συμφέροντα ακολουθεί τον ίδιο δρόμο και στην ΔΕΗ», λένε οι συντάκτες της ανακοίνωσης, παρατηρώντας ότι τα χρέη από την πώληση δημοσίων αγαθών συσσωρεύονται στις πλάτες του απλού λαού.

«Μια κυβέρνηση μαριονέτα που εκχωρεί τις στρατηγικές υποδομές της χώρας δεν μπορεί παρά να είναι υπόλογη απέναντι στον ελληνικό λαό», συνεχίζουν, κάνοντας λόγο για «τεράστια» ευθύνη των βουλευτών του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ.

Για όσους, δε, ψηφίσουν τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, θέτουν συγκεκριμένα ερωτήματα : «Σε ποιο σημείο των προεκλογικών εξαγγελιών του κόμματός τους υπάρχει η εκποίηση της ΔΕΗ; Σε ποιο σημείο της υποτιθέμενης προγραμματικής κυβερνητικής συμφωνίας υπάρχει η συγκεκριμένη απόφαση; Τί και ποιούς εξυπηρετούν; Τί και ποιούς αβαντάρουν;», ρωτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: